Mirë se vini në Autoshkollën Kosumi

Vozitni me një buzëqeshje, ashtu do të vazhdon edhe jeta!
Falenderime të përzemerta për vizitën e Web-Faqes sonë!
Te ne do gjeni të gjitha Informacionet e marrjes së Patent Shoferit, që nga ndihma e parë, e deri te provimi i vozitjes. Ofrojmë shërbime komode dhe çmime shumë të volitshme. Ofrojmë ofertën e kompletuar për kategorinë “B” si:
Ndihmën e parë
Teori – përgaritje (jo provim)
Teoria Obligative
Orët praktike me veturë moderne “Seat Leon ”


Orët teorike si dhe praktike mbahen në një atmosferë të volitshme, me program modern dhe në një mjedis të këndshëm shoqëror. Nga ky program do fitoni besim për sigurinë tuaj në trafik.
Veqanërisht dëshirojmë t’i falenderojmë ish-nxënësit tanë të suksesshëm që n’a dhanë lavdata duke na preferuar para shoqeve e shokëve të tyre, familjarve e të afërmeve të tyre për punen tonë të palodhshme e të sinqertë, që na bën të jemi krenar dhe të punojmë me nderë edhe në të ardhmen! Ejani dhe binduni. Suksesi është i garantuar!
Ju mirëpret Autoshkolla Kosumi.
Nezir Kosumi.